Cramele Recas da noua petrecere Vin la Mare

IMG_2430Incepand de joi, 25 iulie, in programul Vin La Mare desfasurat de Vinul.Ro pe litoral veti regasi vinurile Cramelor Recas.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Saptamana debuteaza cu evenimentul desfasurat joi seara, de la ora 19, la restaurantul Toscana din Constanta (str. Mircea cel Batran, nr 103). Cramele Recas ofera spre degustare, intr-o ambianta deosebita creata de concertul de pian si voce al lui Madalin Nicolae, urmatoarele vinuri: Feteasca Regala Sole, Feteasca neagra Selene, efervescentele Foss Marai Prosecco Brut si Foss Marai Roos Brut Rose (Italia), Chablis-ul La Chanfleure (Franta) si Nectar Sherry Oloroso (Spania).

In aceeasi seara de joi, un pic mai tarziu, de la ora 21, la Marttinez Beach, continuam distractia la singurul wine party din Mamaia Nord cu muzica mixata de DJ Joe si vinuri precum spumantele alb si rose Sole, Sole Charddonay si Rose si Cocosul dintre Vii Muscat si Syrah.

Publicitate

Vineri seara, de la ora 19, mutam petrecerea in al doilea pol de distractie de pe litoral, Vama Veche, pe terasa La Pescarie. Muzica buna si atmosfera relaxata vor completa perfect vinurile din gama Castel Huniade: Sauvignon Blanc, Feteasca regala si Rose, Cocosul dintre Vii: Muscat si Sauvignon Blanc si spumantul Sole Rose.

Vinurile vor fi gasite in cele trei locatii partenere toata saptamana 25-31 iulie, la sticla si la pahar, la preturi incepand de la 9 lei paharul.