Cramele Recas investesc 3,2 mil. euro in retehnologizare

Cramele Recas a prezentat publicitatii, luni, un plan de investitii de 3,2 milioane de euro in acest an, care vizeaza retehnologizarea, extinderea lotului de vita de vie si modernizarea utilajelor de vinificare ale cramei.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Compania a alocat deja un milion de euro pentru replantarea unui lot tanar de vita de vie, pe o suprafata de 60 de hectare, potrivit unui comunicat al firmei.

Cramele Recas a realizat investitii de peste un milion de euro in acest an pentru dezvoltarea activitatii de distributie si marketing, prin propria firma, Cramele Recas Grup, care isi va desfasura activitatea in cele trei centre logistice din Recas, Timisoara si Bucuresti. Compania are in derulare de asemenea un program de modernizare a cramei in valoare de circa 1,2 milioane de euro, care presupune achizitia a peste 100 de cisterne de inox si a unei hale de fermentatie noi, dar si suplimentarea lotului de baricuri cu 200 de recipiente de calitate super premium. Investitia va dubla aproape capacitatea Cramelor Recas de vinuri premium, reprezentanta de marcile La Putere, Reserva, La Putere barrique.

Publicitate
IPPU

Cramele Recas a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 6,4 milioane euro, in crestere cu 56% fata de nivelul din 2004, in conditiile in care cota de piata a firmei s-a dublat pe fondul majorarii consumului de vin, potrivit datelor furnizate de companie. Cramele Recas exploateaza circa 700 hectare de vita-de-vie, producand anul trecut 4,5 milioane de litri de vin.