Cramele Recas lanseaza Castel Huniade

Producatorul banatean Cramele Recas a lasat la inceputul lunii februarie noua gama de vinuri „Castel Huniade”, potrivit unui comunicat de presa dat de reprezentantii companiei . Compusa din opt vinuri seci si demiseci, linia este disponibila in marile retele comerciale, la preturi in jurul a 17 lei / sticla.

Publicitate
Excursii

„Castel Huniade”  va inlocui gama Castle Rock (care nu se mai imbuteliaza) atat pe piata romaneasca cat si in tarile unde aceasta era exportata, si va contine o sortimentatie mai diversificata: sub noul nume vor fi comercializate 4 vinuri albe (Chardonnay, Feteasca regala, Sauvignon blanc, Riesling), 3 vinuri rosii (Cabernet Sauvignon, Merlot + Pinot noir si Merlot + Feteasca neagra) si un rose.

Castelul Huniade este un monument istoric si cea mai veche cladire din Timisoara, finalizata la 1447 de catre Ioan de Hunedoara – exact anul primei atestari documentare a viilor de la Recas. Acest nume reprezinta foarte bine atat traditia cat si personalitatatea locului de origine a vinurilor noastre. Noua gama raspunde – prin sortimentatia marita, prin calitatea vinificatiei si prin prezentarea comerciala – tendintelor actuale de consum la nivel international”, a declarat Ciprian Rosca, directorul comercial al Cramelor Recas.

Publicitate

Compania Cramele Recas exploateaza o suprafata de aproximativ 800 de hectare vita de vie situate in judetul Timis si 20 de hectare langa Minis (Arad) si are o capacitate de productie si stocare de aproximativ 9 milioane de litri, fiind dotata cu tehnologie de ultima generatie in urma unor investitii ce totalizeaza peste 10 milioane de euro. Producatorul banatean este unul dintre cei mai importanti exportatori de vin romanesc in tari precum Statele Unite, Marea Britanie, Japonia, Suedia, Canada, Estonia si Slovacia. Rezultatele obtinute de vinurile de Recas la cele mai importante concursuri de specialitate la nivel mondial au reconfirmat constant, in ultimii 12 ani, calitatea vinurilor cunoscute consumatorilor din Romania sub nume precum Cuvee Uberland, Solo Quinta, Sole, La Putere, Cocosul, V-Drinks sau Schwaben Wein.