Cris-Tim, partener al Premiilor de Excelenta Vinul.Ro 2011

Producatorul de mezeluri Cris-Tim, cunoscut consumatorilor din Romania in special prin marcile Salam Sasesc, Forzoso, Galinia, dar si prin mezelurile crud-uscate si prin cele vegetale, a ales sa sprijine excelenta si in domeniul vinurilor romanesti. Astfel, compania Cris-Tim a devenit partener al Premiilor de excelenta Vinul.Ro editia 2011, eveniment in care vor fi evaluate de catre jurati specializati din strainatate si din tara aproximativ 330 de vinuri disponibile pe piata din Romania.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cris-Tim va prezenta invitatilor la Gala Premiilor Vinul.Ro nu doar brandurile deja consacrate, ci si noua marca din portofoliul companiei – produsele Matache Macelarul.

Datorita renumelui castigat in timp, marca CRIS-TIM este asociata cu siguranta, calitate, standarde ridicate in producerea si comercializarea mezelurilor, este o marca cu un grad ridicat de vizibilitate, fiind prezenta in toate tipurile de magazine, de la hypermarket-uri, supermaket-uri, magazine de mezeluri si pana la magazine de cartier.

Publicitate
IPPU