Curs de bucatarie italiana pentru bucatari profesionisti “Pestele in bucataria italiana”

Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) – Biroul de la Bucuresti (http://www.italtrade.com/romania) organizeaza in cadrul Programului Promotional 2007, un curs de bucatarie italiana, in colaborare cu ALMA – Scoala Internationala de bucatarie italiana (www.alma.scuolacucina.it) si cu sprijinul firmei Ristorando Food Service (www.ristorando.ro).

ALMA este mai mult decat o simpla scoala de bucatarie, prestigiul international datorandu-se in special capacitatii sale de a reprezenta un adevarat izvor de inspiratie si inovatie pentru toti bucatarii profesionisti dornici sa isi ridice nivelul profesional

Cursul, care se va desfasura in perioada 19 – 23 noiembrie 2007, la Bucuresti, este destinat bucatarilor profesionisti din restaurantele cu bucatarie italiana, mediteraneeana si internationala interesati sa cunoasca secretele culinare italiene si este gratuit. La acesta vor participa 32 de bucatari profesionisti selectati de catre organizatori.

Activitatea didactica sustinuta de catre dl. Michel Magada, chef colaborator al Alma, va cuprinde lectii teoretice si practice si va fi dedicata in special meniurilor pe baza de peste (antreuri, paste si orez in combinatie cu peste, feluri principale). La sfarsitul cusrsului vor fi inmanate atestate de participare eliberate de Alma tuturor cursantilor.

Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate sunt rugate sa contacteze organizatorii la adresa de e-mail: bucarest.bucarest@ice.it .