4 thoughts on “Cursuri gratuite de bucatari la Centrul Aroma

 1. Buna ziua,

  Va rog sa-mi transmiteti mai multe informatii despre acest curs (frecventa, perioada din zi, transport etc). Mentionez ca domiciliez in Bucuresti si sunt angajat al unei firme private.

  Cu stima,

  Gabriel ANCA
  0722528286

 2. Buna ziua,
  In finalul articolului sunt niste date de contact, va rog folositi-le pentru a obtine informatiile necesare. Cu stima, Sergiu Nedelea-Director Centrul Aroma

 3. Am vazut articolul dar prea tarziu, locurile sunt ocupate. Am vorbit la telefon cu doamna Mulscalagiu si mi-a spus ca mai incepe un curs in luna septembrie si ca foarte multe persoane au solicitat acest curs dar prea tarziu. ma intrebat daca se pot face ceva demersuri cxatre cei care subventioneaza cursurile, ca sa suplimenteze grupele datorita cererii mari , si poate cine stie, nu trebuie sa mai asteptam atat de mult. 6 luni sunt foarte mult in viata unui om iar nevoile sunt actuale sasa ca ca rugam, poate faceti ceva si pentru noi cei care am aflat prea tarziu si care suntem foarte interesati de acest curs.

  Va multumesc
  Cu stima

 4. Domnule Padure cu mare drag si cu mare placere va asteptam la cursurile organizate de noi. Insa de abia din septembrie . Din pacate legislatia ne da voie sa avem 28 de persoane intr-o grupa si nu mai mult. Inteleg ca sunteti pasionat de bucatarie si interesat de aceste cursuri motiv pentru care va propun sa imi scrieti pe adresa de mail din articolul de mai sus.
  Cu stima
  Alexandra Muscalagiu
  Federatia Bucatarilor din Romania

Comments are closed.