Degusta Moldova cu Trupa Publika la Sankt Petersburg Pub (video)

Afis Publika - Deg MoldovaJoi, 20 iunie, de la ora 22:00, Sankt Petersburg Pub (Str. Gabroveni 55 A) va gazdui in cadrul campaniei „Degusta Moldova” un concert special cu Trupa Publika.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cei care vor veni la concert vor fi intampinati de la intrare cu doua dintre vinurile campaniei Degusta Moldova, oferite de crama F’autor. Invitatii se vor putea relaxa cu un pahar de F’autor Sauvignon Blanc cu gust delicat si placut, sau cu un vin fin si proaspat precum F’autor Cabernet Sauvignon Rose.

Crama F’autor a fost fondata in 1997 si s-a dezvoltat pe parcursul anului, ajungand sa detina o suprafata de cca 320 hectare, la 100 km sud de Chisinau, in satul Tigheci, o zona vitivinicola recunoscuta pentru producerea vinurilor albe si rosii de calitate.

Publicitate
Excursii

Prin campania „Degusta Moldova„, vinurile F’autor au reusit sa cucereasca si Sankt Petersburg Pub, unul dintre cele mai cunoscute pub-uri bucurestene situat chiar in Centrul Vechi. Mizand pe specificul rusesc, localul garanteaza o atmosfera vesela, calduroasa si multa voie buna, petreceri saptamanale cu diferite tematice si concerte live.

Trupa Publika propune un sound modern si sunt recunoscuti pentru reprezentatiile lor live incendiare. Toti cei cinci membri au o experienta bogata de scena, de productie si de studio. Trupa a fost infiintata in 2008, cand s-a nascut aproape instantaneu dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala.

Costul unui bilet la concert este 20 lei si include un pahar de vin de la Crama F’autor.

Rezervari la 021 311 89 68 sau 0729 191 855.