Degusta Moldova: F’Autor a dat examen in fata bucurestenilor

DSC_0692Initiata anul trecut cu un eveniment de amploare, campania “Degusta Moldova” a revenit anul acesta cu un nou concept. In perioada 15-29 mai, 12 restaurante din Bucuresti au promovat o selectie speciala de 6 vinuri (trei albe, doua rosii si un rose), de la crama moldoveneasca F’autor, iar rezultatele au fost mai mult decat satisfacatoare, potrivit reprezentantilor cramei F’Autor in Romania. Pe parcursul celor doua saptamani de campanie, bucurestenii au consumat peste 630 de sticle de vin, dintre care cel mai apreciat a fost vinul F’autor Cabernet Sauvignon Rose. In topul preferintelor consumatorilor s-au regasit si premiatele la concursul Vinurile Primaverii, organizat de Vinul.Ro, F’autor Chardonnay Rkatiteli si F’autor Sauvignon Blanc. Celelalte vinuri din campanie au fost F’autor Rhein Riesling, F’autor Cabernet Sauvignon si F’autor Merlot.

Publicitate
IPPU

Campania “Degusta Moldova” a fost sustinuta prin afise si meniuri speciale, iar vinurile, listate la preturi promotionale, au venit si cu o surpriza foarte atragatoare: la fiecare sticla de vin comandata, clientii au primit gratis o sticla pentru acasa. Cele mai active restaurante, cu cele mai multe vanzari, au fost restaurantele Thalia (str. Sevastopol, nr. 8 si str. Cuza Voda, nr. 147) urmate in clasament de Neptunus (Piata Sfantul Stefan, nr. 6) si Have a cigar (str. Vasile Conta, nr. 18).

Crama F’autor a fost fondata in 1997 si s-a dezvoltat pe parcursul anului, ajungand sa detina o suprafata de cca 250 hectare, la 100 km sud de Chisinau, in satul Tigheci, o zona vitivinicola recunoscuta pentru producerea vinurilor albe si rosii de calitate.

Publicitate
Caloian