“Degusta Moldova” revine la Bucuresti: cumperi o sticla in restaurantele selectate, primesti una gratis pentru acasa

degusta moldovaVinurile din Republica Moldova reintra in forta in atentia consumatorilor romani: in perioada 15 -29 mai, 12 restaurante selectate din Bucuresti vor promova o selectie de vinuri de la Crama F’autor, in cadrul campaniei “Degusta Moldova”.

Publicitate
Oprisor

Pe parcursul celor 14 zile de campanie, restaurantele partenere vor afisa meniuri speciale, care vor prezenta cele 6 vinuri inscrise in campanie (un rose, doua rosii si trei albe) si vor informa publicul in legatura cu caracteristicile acestora.

Punctul maxim de atractie o reprezinta promotia campaniei: la fiecare de sticla de vin comandata din meniul special, clientii restaurantelor partenere vor primi gratuit o sticla pentru acasa.

Publicitate

Crama „F’Autor”, fondata in 1997, detine o suprafata de cca 350 hectare, la 100 km sud de Chisinau, in satul Tigheci, o zona vitivinicola recunoscuta pentru producerea vinurilor albe si rosii de calitate.

In cadrul wine-challange-ului „Vinurile Primaverii„, competitie organizata in cadrul Forumului Vinul.Ro, cea mai importanta conferinta despre vanzarea si promovarea vinurilor, Sauvignon Blanc F’autor 2012 (F’autor SRL), Rhein Riesling Late Harvest 2010 (F’autor SRL) si Chardonnay, Rkatiteli F’autor 2011 (F’autor SRL) au fost recompensate cu „Distinctia de Calitate Vinurile Primaverii„, o forma recunoastere a calitatii vinurilor mai putin cunoscute, dar care merita sa fie aduse in atentia publicului general.

Lista de vinuri

1. F’Autor Cabernet Sauvignon Rose
2. F’Autor Sauvignon Blanc
3. F’Autor Chardonnay-Rkatiteli
4. F’autor Rhein Riesling
5. F’Autor Cabernet Sauvignon
6. F’ Autor Merlot

Restaurantele participante:

1. Thalia (str. Cuza Voda, nr. 147)
2. Thalia (str. Sevastopol, nr. 8)
3. Cafepedia (str. Pictor Verona, nr. 2)
4. Cafepedia (Piata Alba Iulia, nr. 2)
5. La Mama (str. Episcopiei, nr. 9)
6. La Mama (str. Bacani, nr.1)
7. La Mama (Bd. Regina Elisabeta, nr. 11-13)
8. Neptunus (Piata Sfantul Stefan, nr. 6)
9. Have a cigar (str. Vasile Conta, nr. 18)
10. Casa Basabar (Str. Matei Basarab, nr. 61)
11. Xanadu (Str. Postavarul, nr. 102)
12. Paparazzi ( Bd. Aviatorilor, nr. 31)