Degusta Moldova revine: o sticla cumparata aduce una gratis pentru acasa – Bucuresti, 13-27 iunie

afis_degusta_moldova_editia IIIncurajata de rezultatele peste asteptari ale primei etape de promovare a vinurilor moldovenesti si de deschiderea bucurestenilor catre noutati si promotii, Crama F’autor anunta o surpriza placuta pentru amatorii de vin. Vara aceasta, campania ”Degusta Moldova” isi continua povestea intr-o noua serie de restaurante din capitala. Selectia de sase vinuri (trei albe, doua rosii si un rose) va fi disponibila in cele sapte restaurante partenere incepand cu 13 iunie, iar campania va fi semnalizata prin afise si meniuri speciale.

Publicitate
Ravago

Bucurestenii se vor putea bucura din nou pentru cel putin doua saptamani de vinurile moldovenesti, care in prima editie s-au vandut intr-un numar de peste 630 de sticle. Vinurile F’Autor Cabernet Sauvignon Rose, F’Autor Sauvignon Blanc, F’Autor Chardonnay-Rkatiteli, F’autor Rhein Riesling, F’Autor Cabernet Sauvignon si F’Autor Merlot vor putea fi degustate atat la sticla, cat si la pahar.

Clientii care vor comanda din meniurile campaniei „Degusta Moldova” vor avea parte de aceeasi promotie atragatoare ca la prima editie: fiecare sticla de vin cumparata va veni insotita de o sticla oferita gratis pentru acasa.

Publicitate
IPPU

Cei care inca nu au ”gustat” din oferta speciala, au acum sansa sa o faca in restaurantele partenere ”Degusta Moldova”:

1. Nargila (Bd. Bibescu Voda, nr.1)
2. Cafeneaua Actorilor (Parcul Tineretului, debarcader 1)
3. La Copaci (Bd. Basarabia, nr. 35-37)
4. Zexe (Str. Icoanei, nr. 80)
5. Sankt Petersburg (Str. Gabroveni, nr. 55 A)
6. Sare si Piper (Str. Viorele, nr. 26)
7. Livada cu Visini (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 77)