Degustare de alb, rosu si rose, la Ginger

vinuri-alb-rosu-roseCesar Filip si Doru Pencea, actionarii restaurantului Ginger, continua seria de evenimente dedicate asocierilor culinare cu vinuri de mare tinuta cu o degustare de trei vinuri din Germania, California si Franta, ce va fi organizata pe 8 iulie, incepand cu orele 19.30.

Pretul unui bilet este de 77 lei / persoana. Numarul de locuri este, ca de obicei, limitat – motiv pentru care rezervarile prealabile, confirmate, sunt neaparat necesare.

De aceasta data, “perechile” care vor evolua in fata oaspetilor vor fi:

1. Rheingau, Georg Breuer, Terra Montosa Riesling 2006 (alc 12%, alb sec) alaturi de Midii cu sos de usturoi si biscuiti de polenta

2. California Valley Oaks, Fetzer Shiraz 2006, alc 13,5%, (rose demisec) cu Salata cu roastbeef si feta marinata in ierburi fine

3. Bordeaux- Pomerol, Chateau du Tailhas, 2001 (alc 13%, cupaj rosu sec) impreuna cu jumatate de  rulou de vrabioara de vita cu bacon, branza de burduf, ginger-taler si champignons.

Pentru rezervari, va rugam sa folositi numarul de telefon: 0752-167.450 (persoane de contact, Cezar Filip sau Doru Pencea).