Degustare de carte: „Povestiri carciumaresti” cu „Salul cel negru”. Pe acompaniament de „Rapsod”

Cafeneaua Carturesti din Capitala s-a transformat ieri, timp de cateva ore, in sala de degustare de vinuri, cu ocazia lansarii oficiale a pachetului „Povestiri carciumaresti – La Salul cel negru”, primul produs rezultat din colaborarea dintre Vinul.ro si Intercont Music. Rapsod (rosu si rose) de la Crama Rotenberg a jucat rolul de mediator lichid al serii.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Sergiu Mihail Nedelea si Alina Matei, autorii primei carti romanesti despre culisele vietii de restaurant, au povestit despre legendele si anecdotele carciumaresti unei audiente formata, predominant, din jurnalisti de vin, manageri de restaurant, producatori si distribuitori de vin, dar si din prieteni apropiati ai revistei Vinul.ro. Carora le multumim si pe aceasta cale pentru ca au fost alaturi de noi.

„Povestiri carciumaresti” nu este doar o incercare de categorisire a celor mai importante personaje din viata unui restaurant (manager, bucatar, ospatar), ci si un cod de bune maniere, dublat de o incursiune in istoria celor mai de succes afaceri din ospitalitatea bucuresteana – de la restaurante-reper la afaceri de catering, lanturi de restaurante sau restaurante de hotel. Alaturi de nemuritoarele melodii (Faramita Lambru, Dona Dumitru Siminica, Maria Tanase) cuprinse in compilatia „La Salul cel negru”, cartea este disponibila, incepand din aceasta luna, in librarii si in retelele de retail din toata tara, la un pret de 29,9 lei.

Publicitate

3 thoughts on “Degustare de carte: „Povestiri carciumaresti” cu „Salul cel negru”. Pe acompaniament de „Rapsod”

  1. Sincer, imi pare rau ca nu am putut onora invitatia Voastra. Sunt convvins ca a fost o reusita deplina. Poate alta data.

  2. Buna ziua,
    Am o intrebare: cartea Povestiri carciumaresti a fost distribuita in toata reteaua Carturesti? Eu sunt din Constanta, am tot intrebat aici de carte (la Carturesti din Constanta), dar mereu am primit raspuns negativ.
    Multumesc.

    Loredana

Comments are closed.