Degustare de ciocolata la Charme, o avanpremiera la Valentine’s Day – galerie foto

_OPD8121_OKVinul.Ro, Fusion Technique si Charme Restaurant & Lounge si-au unit fortele si, cu doua zile inainte de Ziua Indragostitilor pe rit nou, adica Valentine’s Day, nu Dragobete, au organizat o degustare de ciocolata. Un eveniment usor inedit, ati spune, insa, credem noi, extrem de inspirat plasat taman inaintea unei perioade in care mamele, sotiile, fiicele, prietenele, iubitele, colegele noastre, pe langa faptul ca devin parca mai multe decat in alte perioade ale anului, sunt mai atente la micile detalii cu care isi infrumuseteaza viata. Iar presupunerea ne-a fost confirmata si prin faptul ca trei sferturi dintre participanti au fost…participante. Care, la final, s-au declarat incantate de eveniment. Adevarul e ca nici nu se putea altfel, intrucat ciocolata, vinurile, cafeaua si ambientul au fost de cea mai buna calitate. Iar prezentarea sustinuta de somelierul Razvan Cruceanu a fost la inaltime.

Publicitate
IWCB

Concret, s-au degustat sase tipuri de ciocolata, cu diferite procente de cacao in compozitie, provenind de la doi dintre cei mai cunoscuti producatori din lume, francezii de la Valrhona si nemtii de la Coppeneur. Acestor ciocolate, importate in Romania de Fusion Technique, le-au fost asortate doua dintre vinurile mari de la Heinrig Distribution, Peter Lehmann Barossa Shiraz 2009 si Gallo Cabernet Sauvignon Sonoma County 2007, dar si un esspresso Molinari, numai bun pentru a clati papilele greu incercate de senzatiile cremoase, dulci-amarui ale sortimentelor de ciocolata.