Degustare de vinuri Halewood la Equestria

Iubitorii de echitatie si de vinuri si-au putut satisface ambele pasiuni in acest weekend, la clubul de calarie si echitatie  „Equestria”, de langa Bucuresti. Pentru ca sambata si duminica (7 si 8 mai), pe langa faptul ca au putut asista la primul concurs gazduit de moderna baza de echitatie din Tancabesti, pasionatii de vinuri au putut degusta si cateva dintre produsele aflate in portofoliul Cramelor Halewood. Au fost prezentate noua vinuri linistite, atat din productia proprie, cat si din linia de import, dar si un spumant. Prezentarea vinurilor a fost sustinuta de Cesar Filip, unul dintre actionarii restaurantului Ginger si membru al Asociatiei Degustatorilor din Romania, initiatorul acestei prime experiente care leaga echitatia de vinuri. Intrarea la acest eveniment a fost libera, iar doritorii si-au putut cumpara vinurile favorite de la un stand special amenajat cu aceasta ocazie.

Publicitate

2 thoughts on “Degustare de vinuri Halewood la Equestria

  1. In poze este colegul meu Marius Bratu,care este chiar SOMELIER.Sunteti siguri ca acolo unde se gaseste Marius Bratu poate sa faca prezentarea de vinuri altcineva?Cred ca e o gluma !

  2. Daca ai fi fost acolo, ai fi vazut ca da, se poate. Dar nu ai fost. Este adevarat ca si articolul este scris pe fuga, mai degraba asi zice ca este o informare sumara. De fapt, Cesar Filip i-a invitat pe cei de la Halewood sa vina acolo. Putea sa invite pe oricine. Nimeni nu i-a stirbit cu nimic reputatia colegului tau, si este foarte frumos sa-i sari in aparare, dar mai intai informeaza-te asupra a ce s-a intamplat acolo si dupa aia emite ironii de astea subtiri. Hai noroc si sa ne avem ca fratii.

Comments are closed.