Degustare de vinuri romanesti la Londra

APEV Romania, Asociatia Producatorilor si Exportatorilor de Vinuri din Romania, care ii grupeaza pe cei mai mari exportatori ai tarii (peste 80% din exportul valoric al tarii), organizeaza vineri, 3 noiembrie 2006, o prezentare-degustare de vinuri la Londra in incinta Institutului Cultural Roman, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii la Bucuresti.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cu acest prilej, noua producatori romani de marca (Agricola Stirbey, Carl Reh Winery, Casa Davino, Halewood Romania, Murfatlar Romania, Provinum, Recas Winery, S.E.R.V.E. Ceptura si Vinia Iasi) isi vor etala vinurile in fata unei distinse audiente formate, in majoritate, din specialisti: importatori, distribuitori, jurnalisti de specialitate, reprezentanti HORECA etc.

Evenimentul va fi onorat de catre Dr Caroline Gilby MW, reputata specialista si jurnalista de vinuri, care a vizitat recent Romania si care va face o prezentare a Romaniei viticole in prag de aderare, a producatorilor romani si a vinurilor lor, care dispun de un mare potential de afirmare pe piata internationala.

Publicitate
IPPU

Misiunea este cofinantata de catre Ministerul Economiei si Comertului (DG Europa), in colaborare cu Centrul Roman pentru Promovarea Comertului (CRPC) si RADP-USAID, in timp ce organizarea evenimentului a fost asigurata de catre firma IDM Tour.

Detalii despre eveniment la:
www.wineromania.com
http://www.softappeal.ro/idm/apev/index.htm