Degustare de vinuri Senator la expoziţia “Arta de a dărui”

Asociatia pentru o Comunitate Solidara si Interventie Sociala organizeaza in perioada 6-9 decembrie, expozitia cu scop caritabil, “Arta de a darui”. Vernisajul a avut loc ieri, la Hotel Intercontinental, Bucuresti in sala Rapsodia, cei prezenti participand si la o degustare de vinuri de la Senator Wine, care a prezentat vinurile Omnia Feteasca alba, Varius Saungvinon Blanc si Private Collection Rosu.

Publicitate
Vinarte

In cadrul manifestarii, mai multi artisti romani si-au donat lucrarile de pictura pentru a sprijini copiii proveniti din familii monoparentale defavorizate. Printre artisti se numara: Silvia Radu, Gheorghe Anghel, Razvan Anton, Constantin Apostol, Ducu Darie, Reca Darie, Alexandru Margineanu, Olga Margineanu, Viorel Margineanu, Gabriela Muscalu, Paul Muscalu, Dragos Neagoe, Ramona Neagoe, Alexandru Papuc, Horia Pastina, Mihai Potcoava, Cristina Rusu, Serban Rusu, Mihai Sarbulescu, Marcel Scutaru, Anamaria Smighilschi, Ioana Setran, Doru Stefan, Catalin Udrea si Bogdan Vladuta.

Artistii nu au fost insa singurii care au contribuit la strangerea de fonduri. Mamele singure si-au expus jucariile textile tip marioneta, confectionate in atelierele organizate de ACSIS spre a fi vandute. De asemenea, printre personalitatile prezente la eveniment s-a remarcat si Liana Stanciu, o figura nelipsita din cadrul evenimentelor de caritate.

Publicitate
Caloian

(Articol de Roxana Matiasi)