Degustare de vinuri si trufe romanesti la hotelul Iaki din Mamaia

Producatorul de vinuri SERVE si Asociatia Cautatorilor de Trufe din Romania au organizat la mijlocul lunii august, la Hotelul Iaki din Mamaia, o degustare de vinuri si de preparate pe baza de trufe, potrivit unui comunicat de presa al producatorului din Dealu Mare.
SERVE si-a prezentat la acest eveniment portofoliul de vinuri premium in asociere cu preparate de culinare pe baza de trufe. Responsabilul pentru partea gastronomica a serii a fost maestrul in arta culinara Stefan Bercea, presedintele Asociatiei Nationale a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism, acesta incantand asistenta cu unt cu trufe, crema de hribi cu trufe, trufe in ulei de masline si foie gras cu trufe. Vedeta serii, cel mai apreciat vin de catre invitati a fost, potrivit organizatorilor, Terra Romana Rose.
La evenimentul organizat la Hotelul Iaki au participat peste 150 de persoane, atat turisti, cat si oameni de afaceri, manageri de locatii HoReCa din Constanta si jurnalisti.