Degustare de vinuri siciliene la Arte & Vino

Camera de Comert a regiunii Trapani – Sicilia organizeaza, pe 25 martie, incepand cu orele 19.00, o degustare de vinuri si uleiuri siciliene in cadrul Salonului de vinuri Arte & Vino, situat in incinta complexului Carol Park Residence.

Publicitate
Domeniul Bogdan

In cadrul evenimentului se vor degusta o serie de vinuri rosii si albe din regiunea Trapani. Vinurile vor fi prezentate de gazda salonului de vinuri, sommelierul Marian Timofti, cat si de producatorul din Italia.

Tot in cadrul degustarii se vor prezenta si cateva uleiuri de masline extra virgin specifice regiunii Trapani.

Publicitate

Evenimentul are loc cu ocazia participarii Camerei de Comert a regiunii Trapani, in perioada 25-28 martie, la cea de-a 23 a editie a Targului de Turism al Romaniei, ce se desfasoara in cadrul complexului Romexpo.

La standul expozitional vor fi prezenti, din partea Camerei de Comert a regiunii Trapani, furnizori de servicii turistice, tour operatori, producatori de ulei de masline si vinuri specifice regiunii Trapani.

Salonul Arte & Vino reuneste crama, vinoteca si sala de prezentare si degustare, potrivit unui nou concept profesional, pentru a putea armoniza interesele producatorilor, prezentatorilor si consumatorilor.

Evenimentul de degustare este organizat de Hello Events si Camera de Comert a regiunii Trapani.

Camera de Comert a regiunii Trapani reprezinta interesele generale ale firmelor care fac parte din ea. Ea are scopul de a coordona si de a ajuta la promovarea teritoriului si a productiilor locale, prin intermediul participarilor la targuri nationale si internationale, furnizand informatii.

3 thoughts on “Degustare de vinuri siciliene la Arte & Vino

  1. Sunt un pic nelamurit. Pot participa la degustare si persoanele fizice? Intrarea este libera sau pe baza de bilet? poate si un pret va rog. Astept raspuns din partea dvs. Multumesc

  2. Poti suna pentru detalii suplimentare chiar la Salonul Arte e Vino: 0732-905.394 sau 021-306.37.95 (dna Tamara TImofti)

Comments are closed.