Degustare de vinuri unguresti la Institutul Maghiar din Bucuresti

Institutul Maghiar din Bucuresti si Organizatia Somelierilor din Romania vor organiza, incepand din luna decembrie, Serile Vinum Hungaricum, o serie de manifestari dedicate promovarii vinurilor unguresti in Romania. Primul eveniment, o degustare de vinuri produse de Janos Konyari – cel mai bun enolog din Ungaria in 2008, va avea loc pe 10 decembrie, de la ora 19, chiar la sediul Institutului Maghiar (str. Gina Patrichi nr.8). Participantii vor putea degusta sase vinuri – Loliense alb 2011, Szárhegy 2008-2009, Cabernet Roze 2011, Szerecsen 2011, Cabernet sauvignon 2009 si Loliense rosu 2009 -, vinuri care vor fi prezentate de secretarul general al OSR, Istvan Pentek. Vinurile vor fi sortate cu branzeturi maturate si preparate din trufe, oferite de Truffoir SRL. Participarea la eveniment costa 30 de lei, iar inscrierile se pot face la secretargeneral@osr2011.ro pana vineri, 7 decembrie.