Degustare WineRo la Festivalul de vin si literatura din Timisoara

WineRo impreuna cu winebarul Biblioteka, din Timisoara, organizeaza astazi, incepand cu orele 17.00, o degustare de vinuri, evenimentul facand parte din programul Festivalului de literatura si vin, care se desfasoara in perioada 2-4 decembrie in Timisoara. In cadrul degustarii vor fi prezentate vinurile Easy by Enira, Cabernet by Enira, dar si Merlot Alira 2009, cel mai nou vin din portofoliul WineRo.

Publicitate
Domeniul Bogdan

La Festivalul de vin si literatura si-au anuntat participarea nume mari ale literaturii contemporane romanesti precum: Adriana Babeti, Adrian Bodnaru, Eugen Bunaru, Marius Chivu, Dan Mircea Cipariu, Tudor Cretu, Serban Foarta, Radu Pavel Gheo, Ioan Grosan, Florin Iaru, V. Leac, Mircea Mihaies, Andrei Mocuta, Ioan T. Morar, Liubita Raichici, Costel Stancu, Robert Serban, Cecilia Stefanescu, Marcel Tolcea, Cornel Ungureanu, Daniel Vighi.

Potrivit organizatorului evenimentului, publicatia 24FUN, serile de lectura sunt insotite de degustari de vinuri. ”Pe parcursul celor trei zile, in sala de spectacole a Cerculului Militar Timisoara, in cafenelele D’arc si Scart loc lejer, «curiosii» sunt invitati sa «lectureze» momente menite sa captiveze publicul timp de trei zile, sa ne apropie de literatura sau sa ne deschida interesul, prin intermediul cuvintelor rostite sau nerostite, creionate sau schitate, jucate sau mimate, gustate sau incercate. Astfel, «asternem» pe hartie: lansari de carte, tinere talente, expozitii, caricaturi impreuna cu artistul Ion Barbu, dar si portrete si crochiuri ale studentilor de la Facultatea de Arte, teatru, proiectii, concerte etc.  Toate le degustam la un pahar bun de vin, cum le sade bine prietenilor”, mai precizeaza organizatorii.

Publicitate