Degustari de vinuri si branzeturi, retete traditionale si oferte agroturistice la Expo RUSTICA

Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si Amplus International Ltd., in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Turism, organizezaza in perioada 28 sep – 01 oct 2006, EXPO “Rustica”. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara – Bucuresti.

Publicitate
Excursii

In cadrul evenimentului vor avea loc:

– degustari de vinuri la Clubul Podgorenilor din Odobesti
– degustari de branzeturi din zona Bran-Moeciu
– degustari de preparate gastronomice traditionale

Publicitate

In plus, vizitatorii vor putea achizitiona obiecte de arta populara: sculpturi din lemn, icoane, ceramica de Horezu si de Corund, covoare, costume populare, decoratiuni interioare, mobilier specific din zona de nord-est a Moldovei, scoarte, broderii.

De asemenea, la RUSTICA se vor prezenta si oferte de petrecere a vacantelor si a sarbatorilor de Craciun la pensiuni turistice din cele mai diferite zone. Pentru vizitatori se vor organiza si recitaluri de muzica populara, iar mesteri artizani din Covasna vor prezinta „cea mai mare poarta secuiasca din lume”!

Deschiderea oficiala a expozitiei RUSTICA 2006 va avea loc joi 28 septembrie ora 14.00, la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (Bdul. Marasti, nr. 59).