Delicatese valenciene la Bucuresti

Institutul Valencian de Comert Exterior din Bucuresti organizeaza in perioada 13 februarie – 2 martie o degustare de produse alimentare si vinuri originare din Valencia pentru importatorii interesati sa-si diversifice gama de produse cu delicatese mediteraneene.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Aceasta actiune face parte dintr-o serie de evenimente de promovare a specificului acestei comunitatii, IVEX fiind un instrument al Guvernului Regional din Valencia, insarcinat cu dezvoltarea relatiilor internationale ale mediului de afaceri in lume.

Regiunea Valencia este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai faimoase regiuni din Spania in ceea ce priveste arta culinara, vinurile mediteraneene si binecunoscuta sangria spaniola. In cadrul acestei expozitii se pot degusta delicatese variate de la dulceturi si marmelade de masline si ardei, rosii deshidratate, pasta de masline si ciocolata, fructe confiate, la cafea, ulei de masline si vinuri din soiuri autohtone si nu in ultimul rand vestita paella valenciana.

Publicitate
IWCB

Producatorii participanti la aceasta actiune:

Bonyssa – www.bonyssa.es (rosii deshidratate, rosii cherry semi deshidratate in ulei de masline, suc de rosii, suc de rodii, etc)

Belluga Gourmet – www.bellugagourmet.com (ulei de masline, pasta de masline cu ciocolata, migdale, portocale sau brandy, marmelada din masline, rosii, ardei rosu, trandafiri, smochine, etc)

Campomar Nature, S.L. – www.campomarnature.com (produse ecologice precum: masline, fructe confiate, alune, caju, migdale, seminte de floarea soarelui sau dovleac)

Rafael Reig Calatayud– www.fincalacanela.com (ulei de masline)

La Española Alimentaria Alcoyana, S.A.– www.laespanola.com (masline si muraturi)

Frutos Secos Del Maestrazgo S.A. – www.frusema.com (migdale in ciocolata, prajite, caramelízate, etc )

Conservas Hola S.L– www.conservashola.com (conserve legume – fructe)

– Avantpack– www.lapaelladevalencia.eu (paella valenciana)

Jumel Alimentaria, S.A.- www.jumel.com (gemuri de fructe)

Almondeli SL – www.almondeli.es (migdale)

Sureste Productos Hostelerros – www.cafeburdet.ro (cafea 100% arabica)

Masia El Altet– www.masia-el-altet.com (ulei de masline)

Producatorii de vinuri valenciene:

Agro De Bazan– www.agrodebazansa.es (vinuri)

Cooperativa Vinicola Onteniense– www.coopontinyent.com (vinuri si ulei de masline)

La baronia de turis coop. V. De turis– www.baroniadeturis.es (vinuri)

Bodegas Y Viñedos Baron D´Alba SL– www.barondalba.com (vinuri)

Cei interesati pot obtine informatii suplimentare si programari pentru degustari de la Silvia Badescu, Biroului de Relatii Externe a IVEX, Tel: 021.411.91.31, fax: 031.817.03.35, e-mail: ivex@ivexbucarest.ro.