Deliciile băuturii (galerie foto si video Dita Von Teese si Shakira)

Ce pot avea în comun un lichior şi un spumant. Sigur, cu câteva noţiuni de mixologie, poţi prepara un cocktail drăguţ. Dar nu este singura legătură. Nu ghiciţi? Cherchez la femme… Da, exact, atât Cointreau, celebrul lichior de portocale, cât şi Freixenet, marele producător catalan de cava, au găsit de cuviinţă să-şi lege destinele de câte o femeie frumoasă.

Publicitate
Excursii

Cointreau, de exemplu, a desemnat-o ca imagine a mărcii pe Dita Von Teese, cunoscută actriţă şi designer de lenjerie. Dita şi-a luat rolul în serios şi nu numai că face senzaţie la fiecare apariţie, dar şi-a adus o serioasă contribuţie la lansarea unor noi sortimente de cocktail. Cointreau Teese şi Cointreaupolitan sunt două dintre ele.

Publicitate
IPPU

La finalul anului 2010, Freixenet a copiat reţeta de succes şi a realizat un parteneriat cu celebra Shakira. Concret, în schimbul unei donaţii de 500.000 de euro în contul fundaţiei sale care sprijină copiii orfani, cântăreaţa a devenit imaginea producătorului catalan pentru Crăciunul care tocmai a trecut.

In Romania, Cointreau este importat de catre BDG, iar Freixenet, de catre Heinrig Distribution.

2 thoughts on “Deliciile băuturii (galerie foto si video Dita Von Teese si Shakira)

 1. Dita Von Teese est une trés belle femme.Ca beaute est sans defaut! Dita a un imense talent….Dita est tres sensuelle…
  Dita Von Teese represente le reve de tous les hommes, enfin, le reve de la grand majoritè d’homme..
  Felicitations! Dita nous fait rever…
  Bravo!

 2. Shakira – c’est la sauvage latino;
  C’est la princesse qui trouve le chemin dans le labrynthe( sa vie) vers le bonheur…grace au…” Freixenet”. La princesse c’est du reve, mais Shakira est reele et elle boit du „Freixenet”. Donc, le reve pourrais devenir realite…Ca depend que de nous…Bravo!!!!!

  Rien ne remplace

Comments are closed.