Depozit de vin

Magazinul de vinuri Depozit de vin

Publicitate
Domeniul Bogdan

Companie: S.C. Consult Invest Grup S.R.L.

Compania a fost infiintata in anul 2000 in Iasi, Romania. Asociatul majoritar, Mihai Anghel, un pasionat al vinurilor bune, si-a propus deschiderea unui magazin, atat fizic cat si virtual, care sa promoveze vinurile romanesti de calitate, mai ales pe cele ale micilor producatori, neuitand insa de vinurile din import, selectand o varietate de vinuri premium din Italia.

Publicitate
Excursii

Web: www.depozitvin.ro

DepozitVin.ro este magazinul online al Biroului de Prezentare si Degustare Vin, din Iasi. Biroul este situat pe strada Anastasie Panu nr 50, in spatele fostului restaurant Dunarea.

One thought on “Depozit de vin

  1. ciprian tiba says:
    May 18, 2010 at 8:44 pm
    bunaziua sunt din zona bordeaux Franta si as dori sa va pun la dispozitia d-voastra o serie ampla de vinuri din import franta .pot sa va spun ca avem vinuri din toate soiurile ,peste 100 de sortimente de la 2 euro pana la 225 euro sticla ,printre care si cateva soiuri medaliate cu aur argint si bronz la concursuri internationale.daca sunteti interesati sa face-ti cunostinta cu aceste vinuri pute-ti raspunde pe adresa me-a de mai sus .doresc sa va spun ca sunt ROMAN stabilit in Franta si putem conversa f.bine si in limba romana.va multumesc !

Comments are closed.