Despre puritate. Despre transparență. Și despre vinurile legendare din Friuli Venezia Giulia. Jermann @La Brasserie, pentru Atelierul de vinuri

Friuli Venezia Giulia este următoarea destinația a călătoriilor gustative din cadrul proiectului Atelierul de vinuri, realizat în colaborare cu importatorul Vinimondo. Michele Jermann, reprezentant de seamă al cramei familiei cu același nume, va fi prezent la București special pentru a se întâlni cu iubitorilor vinurilor de calitate și pentru a povesti despre valorile familiei și ale regiunii pe care Jermann le reprezintă cu notorietate.

Publicitate
Ravago

Istoria familiei Jermann în această zonă începe la 1881 și a ajuns, odată cu anii ’70 ai secolului trecut, să depășească cu mult granițele Italiei, vinurile de pe cele 130 de hectare ale familiei devenind un succes internațional ca urmare a calității vinurilor și viziunii urmașilor fondatorilor.

banner-home-04

Publicitate
IPPU

Evenimentul, programat pentru data de 21 iulie 2015 de la orele 19.00, în La Brasserie (Șos Nordului 7-9, București), va cuprinde – ca de obicei – nu doar o degustare ghidată de către reprezentantul producătorului, ci și o componentă gastronomică atent asortată, realizată de către specialiștii localului.

Vor fi prezentate:
Afix Riesling 2013
Chardonnay 2014
Pinot Grigio 2014
Sauvignon Blanc 2014
Vintage Tunina 2013
Vintage Tunina 2010 1,5l
W Dreams 2010 1,5l

Biletele costă 195 lei / persoană și pot fi achiziționate de pe site-ul Vinimondo (unde sunteți invitați călduros să vă înregistrați, pentru a fi la curent în permanență cu noutățile și pentru a beneficia de ofertele speciale deosebite ale importatorului).