Diamond Art & Wine: Rafinament si clasa, pe muzica aleasa

Loreta Budin, Clubul Presa de Vin

Publicitate

Un Chateau Mouton Rothschild de colectie,  jazz live de exceptie, meniu rafinat – adica un eveniment cu clasa. Acesta a fost, pe scurt, cea mai recenta intalnire din seria Diamond Art & Wine, organizata, ca de obicei, la Hilton, sub bagheta vitriolantului George Moisescu.

Un regal pentru simturi

Publicitate

Sala Le Diplomate a fost plina-ochi, participantii fiind oameni de afaceri si de cultura, membri ai Diamond Club, iubitori ai vinului care pentru doar 170 lei de fiecare si-au cumparat dreptul de a primi in pahare licori care au facut (si fac) istorie. Degustarea s-a facut sub excelenta indrumare a somelierului Laurentiu Achim, istoricul casei producatoare fiind prezentat de George Moisescu.
A fost un regal pentru simturi: vinuri bune, atent „descifrate” de specialisti, culminand cu un neintrecut Chateau; muzica de calitate, in interpretarea Pedro Negrescu & Friends; o expozitie cu etichetele istorice, unicat, marca Baron Philippe de Rothschild, realizate de artisti cunoscuti ai vremii; un meniu fin si savuros. Sa trecem, insa, „la cestiune”.