Doi ani de vinuri argentiniene la Clubul Byzantium

Cu ocazia implinirii a zece ani de existenta pe piata vinurilor din Romania, Cramele Halewood a organizat ieri, 2 octombrie, o reunire a Clubului Byzantium. Evenimentul a avut loc la Hotelul Howard Johnson si a prilejuit o intalnire cu unul dintre cei mai cunoscuti producatori de vin argentinian, Bodega Trapiche, precum si cu soiul Malbec, prin intermediul celor mai bune vinuri produse in anul 2004 din acest strugure. Trapiche se implica in promovarea acestui soi de struguri si in fiecare an selecteaza cele mai bune trei vinuri produse din Malbec in Argentina.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Trapiche Malbec Single Vineyard are rolul de a comunica potentialul extraordinar al Argentinei si se compune din: Malbec 2004 – Vina Carlos Gei Berra; Lunlunta, Malbec 2004 – Vina Victorio Coletto, El Peral, Malbec 2004 – Vina Pedro Gonzales, El Cepillo. Au mai fost degustate: Sauvignon Blanc 2006 – Mendoza, Cabernet Sauvignon 2006 – Mendoza, Oak Cask Chardonnay 2006 – Mendoza, Oak Cask Malbec 2005 – Mendoza si Oak Cask Cabernet Sauvignon 2005 – Mendoza. De asemenea, au fost prezentate doua vinuri Halewood Romania din recolta anului 2006 care, potrivit producatorului, sunt considerate a fi cele mai bune realizate in ultima decada de catre aceasta companie.
A participat si Claudia Benegas, regional export manager al Casei Trapiche, declarata „Cel mai bun producator de vin din Argentina in 2006″, la Concursul International Wine&Spirit.