Domeniile Blaga intra in forta pe piata bucuresteana prin deschiderea magazinului propriu

DSCF0027Joi si vineri, 18-19 aprilie, incepand cu ora 18:00, la noul magazin VIN.O. (str. Pictor Romano, nr 23),  iubitorii de vinuri bune sunt asteptati la un eveniment de lansare si degustare a noilor vinuri din portofoliul Domeniilor Blaga: o Feteasca Regala si cateva vinuri rose si rosii.

Publicitate
Oprisor

Una dintre cele mai noi crame din regiunea Dealu Mare, Domeniile Blaga exploateaza in acest moment aproximativ 50 de hectare de vita de vie. Plantatiile se afla in unele dintre cele mai bune zone pentru vita de vie, Valea Mieilor (jud. Prahova) si Fintesti (jud. Buzau), 80% din suprafata fiind destinata culturii soiurilor rosii Merlot si Cabernet Sauvignon, iar restul de 20% fiind ocupat de soiurile Feteasca alba si Feteasca regala.

Primele vinuri imbuteliate sub eticheta Domeniile Blaga sunt cele din recolta 2010, acestea fiind disponibile atat in retelele Mega Image si Cora, cat si in magazinul propriu VIN.O.

Publicitate
Casa Timis

Atmosfera evenimentului de lansare va fi intretinuta cu muzica live, asigurata de trupa Coffee Break Band. Accesul este liber, numai cu rezervare in prealabil la adresa poliana@vinul.ro sau numarul de telefon 0724786660.