Domeniile Samburesti au vandut 50.000 de sticle de Cabernet in prima jumatate a anului

Conform unui comunicat de presa remis redactiei, Cabernetul Sauvignon a fost vedeta vanzarilor la Domeniile Samburesti, cel putin in prima jumatate a anului.

Publicitate
Excursii

„Dupa jumatate de an de la debutul operatiunilor pe piata din Romania, producatorul de vinuri Domeniile Samburesti a vandut 50.000 de sticle de Cabernet Sauvignon Domeniile Samburesti, acesta fiind vedeta gamei producatorului locat in Judetul Olt. “Partea comerciala si de distributie a acestei afaceri am demarat-o in urma cu jumatate de an, cu o investitie initiala de peste 2 milioane de euro si doar 4 oameni. Acum suntem 24 si distribuim in 37 de judete vinurile Domeniile Samburesti” declara Dan Ghejan, directorul national de vanzari al producatorului Domeniile Samburesti.

Domeniile Samburesti se intind pe dealurile care strajuiesc malul stang al Oltului, cu un sol bogat in oxizi de fier, fapt ideal pentru cultivarea soiurilor de struguri de vinuri rosii: Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra etc. La podgoria Samburesti se imbuteliaza trei game diferite de vinuri, de la main-stream, Samburel de Olt, la gama premium, Domeniile Samburesti sau Private Reserve, Chateau Valvis.

Publicitate

Vinurile produse la Samburesti se gasesc acum in toate lanturile de retail. “Strategia de pana acum a urmarit deopotriva dezvoltarea unei distributii sanatoase, intrarea in retailul traditional si in cel international, dar si cresterea notorietatii de brand pentru Domeniile Samburesti. Am plecat la drum cu o campanie minima dar eficienta de promovare pentru Domeniile Samburesti concomitent cu cea de vanzari” declara Dan Ghejan.

Dupa ce prezenta la nivel national a fost atinsa, producatorul de vinuri demareaza acum o prima campanie integrata de comunicare pentru Domeniile Samburesti. Aceasta este focusata pe vinul vedeta al producatorului, Cabernet Sauvignon Domeniile Samburesti. “Avem practic patru saptamani in care vom comunica realitatea ca din podgoriile aflate pe malul Oltului se poate vinifica singurul Cabernet Sauvignon veritabil din aceste locuri, un Rouge de Roumanie” declara Dan Ghejan.

Campania debuteaza pe 21 octombrie, dureaza 4 saptamani si se deruleaza pe TV, presa scrisa si presa digitala, sub sloganul Rouge de Roumanie. Bugetul alocat acestei campanii este in prima faza de aproximativ 250 mii de euro.

2 thoughts on “Domeniile Samburesti au vandut 50.000 de sticle de Cabernet in prima jumatate a anului

  1. pentru vinurile albe cred ca abia anul acesta veti reusi sa imbunatatiti calitatea. in special gama de mediu.

Comments are closed.