Duminici de farmec pline. Brunch-ul de la Athénée Palace Hilton

La vita e bella. După zile ușor calde, cu aer boem – petrecute alături de oamenii pe care îi simți aproape, aproape – după preparate alese, extravagante chiar, cu toții tânjim. Brunch-ul de la Athénée Palace Hilton deservește acest deziderat duminică de duminică.

Publicitate
Casa Timis

Găsești aici un generos bufet, cu stații de servire și preparate dulci, demne de a fi trecute în condica lucrurilor memorabile. Ai parte și de o atmosferă unică, grație momentelor cu muzică live, dar și de atenția personalului de aici. Cei mici sunt și ei în centrul atenției căci, au un spațiu al lor, bine organizat, iar cei sub 10 ani beneficiază de aces liber.

Dintre bunătățile incluse în meniul de duminică, amintesc:
– fructele de mare, condimentate și pregătite de cheful restaurantului Roberto’s;
– selecție de brânzeturi cu un gust demențial;
– paste home made și risotto;
– smoothie-uri fresh, care te încântă și te energizează;
– deserturi colorate, care îți fură privirea și te fac să te reîntorci aici, cu fiecare ocazie.Hilton Brunch-caviar Danube

Publicitate

Hilton Brunch-cheese bar2

Hilton Brunch-cheese bar3

Hilton Brunch-desserts

Hilton Brunch-desserts2

Hilton Brunch-foccacia

Hilton Brunch-gamberi-giant prawns  Iată și denumirea specifică a delicateselor incluse în bufet:

  • LA PORCHETTA – vedeta Brunch-ului este Porchetta, după rețeta italiană de friptură de porc, dezmierdată în ierburi aromate și tăiată de bucătarii restaurantului chiar în fața oaspeților.
  • LA SALUMERIA – O colecție extinsă de brânzeturi excepționale, legume marinate și mezeluri italienești, de îți lasă gura apă: Prosciutto di Parma, Mortadella di Bologna, Finocchiona Toscana și Spianata Romana, proaspăt tăiate.
  • IL MARE – Nu există un mod mai plăcut de a începe brunch-ul decât cu un pahar de Prosecco și gustul rafinat al fructelor de mare: creveți uriași, midii proaspete, pește afumat, caviar de Dunăre sau salată de caracatiță.
  • MOZZARELLA BAR – Aduse proaspăt din Italia în fiecare săptămână: cele mai bune specialități de Burrata di Puglia și Buffalo Mozzarela di Campania.
  • I CLASSICI DI ROBERTO’S – De la Focaccia de casă și până la Risotto cu fructe de mare sau Penne alla Norma, brunch-ul nostru oferă o selecție de rețete clasice, specifice restaurantului Roberto’s.
 • I DOLCI – Brunch-ul nu poate fi complet fără deliciile dulci: prăjituri asortate, bomboane, Tiramisú, Panna-cotta, crostata – cele mai bune deserturi de inspirație italiană și franceză. Este adevărat că zona de dulciuri este atracția principală a celor mici, eu pot spune că am ocolit-o cu brio, dar m-am delectat cu destul de multe specialități inclusiv cu un pahar de prosecco și nelipsitul vin roșu.

Hilton Brunch-penne alla normaHilton Brunch-mozarella barHilton Brunch-smoked fish

Hilton Brunch-smoothie bar

Așadar, în fiecare duminică între 13:00-16:30, în elegantul Roberto’s are loc brunch-ul, care este un fel de must go și must taste, în compania membrilor familiei, a vechilor amici și a unui ambient care-ți bucură inima și papilele gustative.

De Raluca Dumitrana