E-book Ghidul Vinul.Ro, prin CorectBooks.Com

Ghidul Vinul.Ro 2011 poate fi achizitionat acum si in format electronic de pe magazinul virtual de carti CorectBooks.

Publicitate
Ravago

Astfel, Ghidul Vinul.Ro poate fi citit si pe device-uri electronice, precum e-readere, telefoane mobile de ultima generatie, PDA-uri sau Ipad-uri. Pentru a preveni reproducerea neautorizata, Ghidul Vinul.Ro este protejat cu un sistem performant de criptare care nu permite copierea sau distribuirea abuziva, blocand accesul oricarei persoane straine la aceasta carte.

Pe CorectBooks Ghidul Vinul.Ro poate fi achizitionat la pretul de 26 de lei.

Publicitate
Oprisor

Cartea Ghidul Vinul.Ro contine judecati si analize critice ale vinurilor ce pot fi intalnite in magazine si retele de retail, dar si in magazinele specializate. Majoritatea produselor prezentate in Ghid au fost cumparate direct de pe rafturile magazinelor. Asadar, au fost supuse procesului degustarii produsele pe care clientul obisnuit le poate gasi in comert. Punctajele vinurilor prezentate in carte au fost acordate urmarindu-se grila de punctare Vinul.Ro, un sistem prietenos, foarte usor de inteles, chiar si de catre cititorii cu mai putine cunostinte in domeniu.

Ghidul este impartit in doua sectiuni: vinuri autohtone (albe, rosii, rose), clasificate pe soiuri (Sauvignon blanc, Riesling, Feteasca alba, Feteasca regala, Chardonnay, Tamaioasa romaneasca, Muscat ottonel, Pinot Noir, Merlot, Feteasca neagra si Cabernet Sauvignon), si vinuri straine, impartite la randul lor in functie de tara de provenienta. Fiecare soi in parte este caracterizat printr-o „fisa tehnica”, care descrie clar originea si caracteristicile soiului analizat. De asemenea, fiecare vin degustat si prezentat in carte este insotit de fotografia sticlei, informatii despre producator, pretul de retail, precum si notele de degustare si punctajele acordate de catre editorii Vinul.Ro.

Un capitol al cartii a fost dedicat unor materiale informative despre vin, tehnicile de servire ale acestuia si despre aspectele benefice ale vinului asupra sanatatii omului. De asemenea, in ultimul capitol al „Ghidului Vinul.Ro 2011” poate fi gasita si lista vinurilor medaliate in cadrul concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010, dar si un index al celor mai bine punctate vinuri din carte.

One thought on “E-book Ghidul Vinul.Ro, prin CorectBooks.Com

  1. mi se pare foarte bua ideia cu acest chid al vinului dar cred ca ar trebui sa mai lucrati la el si sa aduceti la cunostinta publicului iubitor de vinuri mai multe detali despre crame si producatori.

Comments are closed.