Editie speciala a vinurilor Val Duna la ARTmania festival

O editie speciala a vinurilor VAL DUNA ale CARL REH WINERY se vor complimenta cu arta in cadrul festivalului ARTmania intre 15-17 iunie la Sibiu. Printre formatiile invitate sa concerteze in Capitala Culturala se numara formatii de renume pe plan international precum Within Temptation, My Dying Bride, The Gathering, Anathema, Haggard si Tarot.

Publicitate
Excursii

Despre Festival
Dupa succesul din 2006, Festivalul ARTmania aduce in 2007, la Sibiu, o editie de rasunet, care onoreaza numele de Capitala Culturala Europeana atribuit orasului gazda a evenimentului.
Desfasurandu-se pe durata a 3 zile, in Piata Mare din Sibiu, intre 15 si 17 iunie, Festivalul ARTmania va propune intalnirea cu trupe care au scris istorie in muzica rock.
De asemenea, festivalul va oferi un program bogat, iar varietatea manifestarilor si atmosfera unica a Capitalei Europene vor defini concertele, expoziile, conferintele si lansarile de carte. Intre 15 – 17 iunie centrul istoric al Sibiului va fi o scena a experientelor care vor fermeca publicul participant.
ARTmania Festival 2007 este un proiect cultural finantat prin Programul Sibiu Capitala Culturala 2007.

Vinurile Val Duna sunt produse de catre compania cu capital german Carl Reh Winery, iar prezenta lor la festivalul ARTmania nu este una intamplatoare. Val Duna este intotdeauna alaturi de iubitorii muzicii autentice iar festivalul de la Sibiu ofera fanilor din Romania sansa de a se intalni cu artistii preferati. Alaturi de fani, Val Duna va participa la sarbatoarea muzicii oferind iubitorilor de vin o editie limitata de vinuri realizata special cu ocazia ARTmania festival.

Publicitate
IPPU

Carl Reh Winery detine vii intr-una dintre cele mai valoroase zone viticole din Romania, Oprisor (Mehedinti). Valoarea vinurilor produse de Carl Reh Winery – gamele La Cetate, River Route, Val Duna – a fost confirmata prin castigarea, in ultimii ani, a numeroase premii la concursurile interne si internationale.
Carl Reh Winery este, in acelasi timp, si unul dintre principalii exportatori de vinuri romanesti imbuteliate, purtatoare de imagine si identitate nationala pe pietele din intreaga lume.

Carl Reh Winery
office@carlreh.ro
Mai multe detalii:

http://www.valduna.ro
Vinurile Carl Reh Winery:

http://www.evinoteca.ro/categorii/carl-reh-winery-1.php

Detalii despre festival la:
http://www.artmaniafestival.ro