Enoteca.ro – Magazin de vinuri online (update: si offline)

UPDATE: Incepand din 14 decembrie 2010, vinurile acestei enoteci pot fi gasite si la magazinul din Bucuresti, Str Luterana Nr 5, Cod Postal 010161.

A deschide o sticla de vin trebuie sa fie o experienta speciala si o calatorie in lumea unde a fost facut. De aceea, Enoteca.ro ne propune vinuri selectionate de la producatori care mai presus de toate au ca scop punerea in valoare a terroir-ului zonelor din care provin, prin cru-uri exceptionale si prin metode de vinificare specifice. De multe ori aceste podgorii imbuteliaza doar cateva mii sau zeci de mii de litri de vin anual. Aceste vinuri se vand numai in magazine specializate ale caror clienti sunt fideli cunoscatori.

Sunt vinuri facute cu pasiune, cu atentie, cu mandrie, pentru ca fiecare din acesti viticultori este recompensat in fiecare an cu recunostiinta clientilor care s-au bucurat de produsele lor. Sunt vinuri delicate sau aspre, subtile sau navalnice, sunt vinuri care isi poarta in sticla expresia terroir-ului. A produce aceste vinuri este o stiinta care se mosteneste din generatie in generatie dar se imbogateste si rafineaza prin inventivitate si dorinta de a descoperi atat in vie prin selectionarea si cresterea soiurilor de struguri cat si in procesul de vinificare.

In selectarea vinurilor si producatorilor, specialistii de la Enoteca.ro au fost ajutati de enologi cu experienta indelungata, specialisti care pot sa distinga nuante discrete care bautorilor obisnuiti le scapa. Sunteti invitati sa descoperiti vinurile deosebite produse de Corino, Corregia, Manzone, Bourmault si de ceilalti viticultori selectionati de Enoteca.ro.

Pe site-ul Enoteca.ro – Magazin de vinuri online vei gasi si cateva sfaturi utile despre cum se bea un vin, la ce temperatura in functie de soi, despre paharele in care se bea un vin si bineinteles despre potrivirea vinului cu mancarea.

Contacteaza Enoteca.ro

Telefon: 0740.012.914
Email: office [at] enoteca [punct] ro
Adresa: Str. Luterana, Nr 5, Bucuresti
Adresa web: www.enoteca.ro