Lansare Erotikon la Diamond Club

erotikon11La inceputul lunii octombrie, a cincea editie a Diamond Art &Wine a gazduit lansarea colectiei Erotikon, o editie limitata de vinuri rosii de la Carl Reh Winery. Seria de sticle-obiect, cu picturi erotice de Ciprian Paleologu reprezinta o aventura pentru toti cei implicati: atat pentru artist, care este la prima serie de etichete, cat si pentru compania producatoare, dar si pentru oenologul Liviu Grigorica, cel care a finisat vinurile produse la Oprisor.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Ideea i-a apartinut specialistului in marketing George Moisescu, cel care se ocupa de rebrandingul Carl Reh Winery. Colectia include trei vinuri in cate 2.000 de exemplare – Cabernet Sauvignon, Merlot si Shiraz. Cele trei vinuri accesibile publicului sunt o reinterpretare a terroirului din Zona Oprisor – Cetate si a tehnicilor de vinificatie utilizate pana acum de catre Carl Reh. Clientii fideli, obisnuiti cu vinurile marcate de stagii lungi de maturare la butoi, vor ramane surprin si sa descopere vinuri la fel de profunde si de bogate, insa cu o amprenta lemnoasa mai putin adanca.

erotikon10Pentru asamblare, Liviu Grigorica a utilizat vinuri maturate in butoaie aflate la al treilea ciclu de utilizare, vinuri din butoaie noi si vinuri maturate fara lemn, iar rezultatul a fost surprinzator. Toate cele trei soiuri propuse au o capacitate mare de imbatranire si promit surprize mari celor care le vor achizitiona pentru maturare indelunga la sticla. Practic, doar Cabernetul pare sa se preteze si la un consum imediat, desi macar un an suplimentar in sticla nu ar face decat sa-l imbogateasca. Vinurile sunt vii, oarecum crude, rotunde, jucause si foarte bogate in nuante.

Publicitate