Evino.ro – magazin online de vinuri si recomandari

evino.roIncepand cu sfarsitul anului 2012, pe piata de retail din Romania si-a facut aparitia un nou magazin online cu vinuri autohtone si de import, Evino.ro. “Suntem un grup de pasionati de vin care au ales sa faca un pas in directia promovarii acestui produs pe piata romaneasca, alegand vinuri de o calitate superioara. Dorim sa ne punem amprenta in acest domeniu, sa ne diferentiem prin adaugarea experientelor personale in descrierile vinurilor, prin fotografii personalizate, printr-o interactiune continua cu pasionatii. In afara de simpla vitrina pe care o reprezinta un magazin online, vrem sa fim aproape de consumator, spunand povestea fiecarui vin in parte, recomandand vinul potrivit pentru fiecare ocazie, indiferent ca e vorba de un eveniment important sau doar o cina cu partenerul”, declara, intr-un comunicat de presa, Adrian Ilie, initiatorul acestui proiect.

Publicitate
Vinarte

Cu o interfata moderna si usor de folosit, magazinul isi propune sa ofere publicului larg o varianta usoara de achizitionare a vinurilor preferate si totodata sa prezinte o varietate bogata de vinuri produse de cramele autohtone si de cele din fara tarii.

,,Colaboram in selectarea ofertei cu specialisti recunoscuti in domeniu si vrem sa oferim clientilor nostri cele mai bune vinuri ale cramelor romanesti si straine. Cu siguranta, atat iubitorii de vin, cat si publicul larg vor gasi in oferta noastra mare parte din cele mai apreciate vinuri ale producatorilor interni si internationali. Prin parteneriatele pe care le avem cu producatori de renume si importatori, speram sa oferim tuturor experienta degustarii unui vin bun. Consideram ca vinurile de calitate superioara nu sunt suficient de cunoscute publicului larg din Romania – este vorba aici in primul rand de vinurile romanesti, dar, evident, situatia este si mai vizibila in cazul vinurilor straine -, iar noi ne propunem ca prin oferta noastra si printr-o serie de evenimente pe care le avem in pregatire sa invitam oamenii sa descopere rafinamentul, maiestria si savoarea unei traditii multimilenare, bogate si diverse, cum este cea a producerii vinului ”, precizeaza in acelasi comunicat unul dintre specialistii care contribuie la selectarea vinurilor oferite.

Publicitate
IPPU

Evino.ro are deja in portofoliu peste 350 de etichete din toate zonele viticole importante ale lumii, cu livrare imediata fie prin curier, fie prin ridicare personala de la depozitul din Bucuresti.