Excursii enoturistice in tara si in strainatate cu OSR 2011

Organizatia Somelierilor din Romania 2011 pregateste pentru pasionatii de vinuri si nu numai mai multe pachete de enoturism in diferite regiuni viticole ale tarii, precum si in podgorii celebre ale lumii.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Un astfel de serviciu poate avea un impact major in ceea ce priveste educatia in domeniul vinurilor, deoarece, pe langa vizitarea cramelor si degustarea vinurilor, participantii vor avea parte si de explicatii profesioniste din partea membrilor OSR 2011 ce ii vor insoti”, afirma Marian Timofti, presedinte OSR 2011.

Printre regiunile vizate de OSR 2011 se numara Bordeaux si Champagne – Franta, Piemont, Toscana, Friuli Venezia Giulia si Sicilia – Italia, si Ribera del Duero si Valencia din Spania.

Publicitate

De asemenea, OSR 2011 va organiza si tururi ale cramelor din Romania, itinerariul in cazul acestora putandu-se realiza in functie de preferintele celor interesati. „O excursie de 5 zile, la cramele din Italia, poate ajunge la aproximativ 700 de euro de persoana, pentru un grup de 8 sau 16 persoane. In tara, putem organiza excursii pentru grupuri de pana la 40 de persoane, pretul in cazul acestora fiind de pana la 200 de lei de participant”, mai afirma Marian Timofti.

Un pachet enoturistic pentru o excursie externa va cuprinde si prezentarea istoricului zonei vizitate, degustarea vinurilor reprezentative, vizitarea producatorilor de renume, iar pentru excursiile in tara, include in primul rand o “scoala a vinului”, cursuri de degustare ce vor fi sustinute pe durata transportului si care vor ajuta “enoturistul” sa inteleaga ceea ce-i va fi prezentat la crama, dar si o introducere in industria ospitalitatii.

Pachetul mai cuprinde: transportul cu microbuzul, vizitarea cramelor si degustarea vinurilor reprezentative si, daca va fi cazul, cazarea la pensiuni agroturistice (contra-cost).

Pentru detalii si rezervari:
Marian Timofti
marian@somelierul.ro
0748.084.879