Fatum – editie limitata de la Murfatlar

Fatum, cea mai noua gama de vinuri in editie limitata de la Murfatlar, a fost lansata la sfarsitul acestei luni, in cadrul unui eveniment exclusivist desfasurat la clubul Fratelli din Bucuresti. „Fatum” reprezinta, potrivit reprezentantilor Murfatlar, o colectie de arta si vin, ce are ca principala tema destinul, cu toate caile sale multe si imprevizibile.

Publicitate
e-vinul.ro

Invitatii la eveniment – oameni de afaceri, specialisti, impatimiti ai vinului si reprezentanti mass-media – au avut ocazia sa deguste noua gama „Fatum”, indrumati de somelierul Sergiu Nedelea. Atmosfera s-a transformat intr-una exploziva in momentul in care, in scena, a aparut actorul Horatiu Malaiele. Acesta a sustinut, in stilul sau propriu autoironic si cult, un monolog pe tema destinului, un caleidoscop de circumstante si intamplari, plecand de la nasterea accidentala intr-o tara ca Romania, pana la pozitionarea individului fata de sex, bani si bautura.

“Fatum” a plecat de la dorinta oamenilor de la Murfatlar de a arata o noua fateta a potentialului acestei zone, privita dintr-o perspectiva cu totul si cu totul diferita. “Este vorba de destin cu nenumaratele sale feluri in care se poate acesta interpreta. E chestiune de viziune. Ca si vinul ce te poarta pe carari nebanuite, ce are o poveste a lui, care pare alta de fiecare data. Si de aici, Fatum”, dupa cum justifica reprezentantii Murfatlar nasterea acestei idei.

Publicitate
Siel

Fiecare colectie “Fatum” va avea ca spatiu de interpretare chiar eticheta sticlei. Primele etichete ale gamei Fatum sunt semnate de catre Cosmin Bumbut, Tudor Prisacaru, artisti apreciati atat in tara cat si in strainatate, si casa de productie foto Carioca.

Cu toate ca sunt trei etichete diferite, in sticlele colectiei “Fatum” se regaseste un singur vin, un Cabernet Sauvignon, despre care se poate scrie mult si care va incanta pe multi. Gustul sau interesant si unic in acelasi timp, atrage prin notele sale de ierburi si condimente.