Festival de literatura si vin, la Timisoara

La 5 ani de existenta in orasele Timisoara si Arad, publicatia 24-FUN organizeaza, intre 2 si 4 decembrie, evenimentul „Literatura si vin”, primul festival de literatura din vestul tarii, se precizeaza intr-un comunicat de presa dat de organizatori.

Publicitate
IWCB

La acest eveniment si-au anuntat participarea nume mari ale literaturii contemporane romanesti precum: Adriana Babeti, Adrian Bodnaru, Eugen Bunaru, Marius Chivu, Dan Mircea Cipariu, Tudor Cretu, Serban Foarta, Radu Pavel Gheo, Ioan Grosan, Florin Iaru, V. Leac, Mircea Mihaies, Andrei Mocuta, Ioan T. Morar, Liubita Raichici, Costel Stancu, Robert Serban, Cecilia Stefanescu, Marcel Tolcea, Cornel Ungureanu, Daniel Vighi. Potrivit organizatorilor, serile de lectura vor fi insotite de degustari de vinuri.

Pe parcursul celor trei zile, in sala de spectacole a Cerculului Militar Timisoara, in cafenelele D’arc si Scart loc lejer, «curiosii» sunt invitati sa «lectureze» momente menite sa captiveze publicul timp de trei zile, sa ne apropie de literatura sau sa ne deschida interesul, prin intermediul cuvintelor rostite sau nerostite, creionate sau schitate, jucate sau mimate, gustate sau incercate. Astfel, «asternem» pe hartie: lansari de carte, tinere talente, expozitii, caricaturi impreuna cu artistul Ion Barbu, dar si portrete si crochiuri ale studentilor de la Facultatea de Arte, teatru, proiectii, concerte etc. Toate le degustam la un pahar bun de vin, cum le sade bine prietenilor”, se mai afirma in comunicat.

Publicitate
IPPU