Fii în trend! Mare lansare #trendrose2015 la Abel’s Wine Bar. Marți, pe 9 iunie

Numărul de locuri este limitat! Dar, fiindcă citești aceste rânduri, ai ocazia să poți obține o rezervare la evenimentul de lansare oficială a campaniei #trendrose2015 de marți, 9 iunie, de la orele 19.00, la Abel’s Wine Bar, în Centrul Vechi al Capitalei. Tot ce trebuie să faci e să suni, să verifici disponibilitatea locurilor, să spui numărul de persoane și să îți fie confirmată rezervarea. Vei avea ocazia să cunoști și să deguști printre primii vinurile care sunt “în trend” vara asta, și să cunoști alți iubitori de vin, ca tine. Sigur, din respect pentru rose, te rugăm să porți ceva roz la eveniment 🙂
Campania #trendrose2015, care își propune să popularizeze vinurile rose de calitate ale verii 2015, a fost inițiată de către creatorii aplicației de vinuri “Pivot Noir – Somelierul tău personal” (disponibilă pe AppStore și GooglePlay), împreună cu autorul site-ului Vulpescu.eu și cu sprijinul echipei Vinul.Ro.
Atenție! Numărul locurilor disponibile este limitat, rezervările în avans sunt imperios necesare. La evenimentul de lansare vor putea fi degustate gratuit mai multe vinuri rose, în limita cantităților disponibile și după regula “primul venit, primul servit”. Telefoanele pentru detalii suplimentare și rezervări sunt: 0371.033.643 / 0727.691.398.
Abel’s Wine Bar este localizat în Str. Nicolae Tonitza nr 10 (accesul cel mai facil se face din Calea Victorieri, din zona fostei autogări Double T / Piata Natiunilor Unite.)