Forumul Vinul.Ro – secretele vanzarii

Profesionistii de varf din HoReCa si retail, industria vinului (productie, marketing, distributie, echipamente etc), bloggerii de specialitate, dar si pasionatii de vin se vor reuni cu ocazia primei conferinte nationale de vanzari de vin organizata la Bucuresti, in luna septembrie a acestui an.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Singurul eveniment de vin de asemenea anvergura organizat vreodata in Romania, Forumul Vinul.Ro, isi propune sa reuneasca experiente internationale si nationale si sa ofere participantilor solutii concrete, aplicate deja in industria internationala.

Vanzarea vinului in HoReCa (o problema vie si stringenta pentru majoritatea managerilor de restaurante, dar si pentru producatorii de vin), cum pot fi folosite evenimentele si ofertele de vin pentru atragerea si fidelizarea clientelei, buna pozitionare a restaurantului si cresterea vanzarilor, tehnici si trucuri inteligente de crestere a notorietatii, de a vinde mai mult si de a loializa clientii, se vor discuta pe baza unor studii de caz concrete. Vor fi prezentate concepte si strategii de succes, care au fost aplicate in diferite locatii, cu rezultate masurabile in vanzari. Vanzarea vinului in retail si vinul ca element de lifestyle sunt alte teme ale unor conferinte sustinute de speakeri-cheie, personalitati ale comertului international cu vin de la companii precum Lafite sau Gallo. „Promovarea prin Social Media“, „Vanzarea vinului prin magazine traditionale si online“, „Vinurile de import“ sunt cateva dintre seminariile pentru care participantii pot opta, in functie de interesul profesional. Pentru a facilita atat socializarea participantilor, cat si instruirea pe cale informala, in paralel cu conferinta, in lobby-ul hotelului va fi amenajata o expozitie de vinuri, cu un spatiu special destinat discutiilor. La finalul zilei, incepand cu ora 20:00, un dineu de gala, ce va avea loc la restaurantul unui hotel de 5* bucurestean, va constitui prilej pentru continuarea socializarii intr-un mediu mai relaxat.

Publicitate
IWCB

Taxa de participare la Forumul Vinul.Ro este de 200 euro/persoana* (pentru grupuri se ofera reduceri).

Numarul de locuri este limitat, data limita de inscriere este 7 septembrie 2012. Pentru rezervarea unui loc pe lista de participanti va rugam sa ne contactati la email: poliana@vinul.ro sau la telefon 0724.786.660.

* Taxa de participare include:
– accesul la conferintele/prezentarile incluse in program (10:00-18:00)
– materialele prezentate in cadrul conferintei, in forma tiparita
– masa de pranz si pauzele de cafea
– participarea la dineul de gala 

Temele Forumului Vinul.Ro

• Vanzarea in HoReCa: ce merge si ce nu
• Marele retail: ghid de intrebuintare cu folos
• Vinul ca element de lifestyle: vrem sa vindem mult, vrem sa vindem scump!
• Promovarea prin Social Media: costuri, beneficii si strategii functionale
• Magazine traditionale si online
• Vinurile din import
 Aqua Carpatica este partener al Forumului Vinul.Ro

 Cei de interesati de Forumul Vinul.Ro pot raspunde si la Chestionarul Vinul.Ro.

Parteneri media: