Fratia Vinului vine la TVR2

Incepand de miercuri, 13 aprilie, de la ora 23.00, canalul 2 al Televiziunii Romane va gazdui emisiunea „Fratia Vinului”, format ce isi propune sa aduca cultura si civilizatia vinului mai aproape de spectatorii romani.

Publicitate
Vinarte

Prezentata de fratii Adrian si Catalin Paduraru, emisiunea este realizata sub forma unei excursii initiatice in lumea vinului, in cadrul careia vor fi prezentate mai multe podgorii, crame, restaurante si baruri, experti si specialisti sau oameni indragostiti pur si simplu indragostiti de vin.

Frăţia vinului – pilot, TVR 2, Romania, 2011 from Indie Studio on Vimeo.

Publicitate
IPPU

Catalin Paduraru – critic de vin si membru al Federation Internationale de Journalistes et Ecrivains de Vin et Spiritueux, al Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania si fondatorul Vinexpert – este autoritatea emisiunii, criticul, cunoscatorul, cel care reprezinta partea rationala, in timp ce Adrian Paduraru – actor de teatru si film (“Don Juan”, “Cucoana Chirita”, “Chirita in Iasi”, “Extemporal la dirigentie”, “Declaratie de dragoste”), joaca rolul pasionatului curios.

Formatul este creat de Indie Studio/Ana-Maria Caia, iar emisiunea este filmata si montata de Andrei Gorgan (realizatorii emisiunii Bazar), impreuna cu Vlad Murariu, sef de productie, si Dan Banu, producator delegat din partea TVR.

3 thoughts on “Fratia Vinului vine la TVR2

  1. super emisiune!!! foarte frumos regizata si prezentata.poti afla foarte multe informatii despre zonele vitivinicole, producatori, vinuri… o noutate pentru toti iubitorii de vin. bafta in continuare!

  2. asteptam de mult o emisiune atat de buna… ESTE ALTCEVA…. SUPERB!!!! Astfel de emisiuni fac bine la toti , producatori si consumatori. Inca odata felicitari !!!!

Comments are closed.