Freixenet & Friends – “bubbles party” la malul marii (galerie foto)

IMG_5500Weekendul trecut (9-10 august) a fost dedicat petrecerilor Freixenet pe litoralul romanesc. Vineri seara, incepand cu ora 23, lounge-ul Marttinez din Mamaia Nord a fost neincapator pentru petrecaretii veniti la Freixenet & Friends Bubble Party, astfel incat rezervarile s-au facut nu numai in lounge, dar si pe plaja si in beach bar. Invitatii au fost intampinati la intrare de frumoasele hostesse Freixenet cu pahare de spumant Cordon Negro sau vin Mia Blanco. Dupa ce DJ Joe, rezident Marttinez, a incalzit atmosfera, la miezul noptii concertul trupei Friends a ridicat pe toata lumea in picioare. Energia invitatilor a fost asigurata nu numai de muzica, ci si de spumantele Cordon Negro si Cordon Rosado, de vinurile linistite Mia Blanco si Mia Rose, dar si de cele doua cocktailuri pe baza de cava, Bellini si Rose Bubbles, oferite la preturi speciale. Intre pauzele facute de trupa Friends, clientii au primit zeci de lampioane care au fost inaltate direct de pe plaja, iar barmanii Marttinez au oferit spectacole de dartending-flair cu foc si artificii.

Publicitate
Casa Timis

IMG_5828A doua zi, sambata, tot pe plaja Marttinez Beach, petrecaretii au fost ajutati de aceleasi hostesse binevoitoare sa isi revina dupa noaptea precedenta. Peste 150 de clientii aflati pe plaja au avut ocazia se deguste toate cele patru sortimente puse la bataie de Heinrig Distribution. Servite de hostesse, direct de la gheata, la sezlongul doritorilor.

Tot sambata, La Pescarie in Vama Veche, pasionatii de vin si cultura au avut parte de un cocktail de neratat: Freixenet, teatru si muzica. DJ Dragos Rusu a deschis seara, de la ora 21:00, publicul de pe terasa mutandu-se in amfiteatru, unde actorii Teatrului Mignon au pus in scena spectacolul “Vorbe, vorbe, vorbe…”. De la ora 23:00, a intrat in scena pe Petra Acker, o vocalista de funk/jazz, cunoscuta de pasionatii muzicii ei. Spectatorii s-au delectat pe parcursul momentelor artistice cu aceeasi selectie de vinuri Freixenet.

Publicitate

Cei care nu au reusit sa ajunga weekendul trecut sau cei care doresc sa repete experienta weekendului trecut, sunt asteptati vineri seara, 16 august si a doua zi pe plaja, la Marttinez Beach unde Freixenet si trupa Friends vor da startul celei mai efervescente petreceri din Mamaia Nord.

Rezervarile se pot face la numarul: 0724 33 00 22.