Freixenet revine la Wine Nights in Sankt Petersburg Pub – joi, 11 iulie (galeire foto)

St. Petersburg - Gallo Nights604_oSeara de 4 iulie, plina de artificii in Statele Unite, a fost la fel de incendiara si la petrecerea Wine Nights in Sankt Petersburg Pub (Str. Gabroveni 55A), unde vinurile californiene Gallo au facut deliciul celor prezenti.

Publicitate
Excursii

Startul petrecerii a fost dat de spumantele Freixenet Cordon Negro Brut si Freixenet Cordon Rosado Brut, recomandate ca stimulentele corespunzatoare pentru inceperea distractiei. Pe langa selectia de vinuri internationale oferita de Heinrig Distribution, barmanii de la Sankt Petersburg Pub au pregatit special pentru acest eveniment cocktailuri pe baza de Gallo Moscato sau Gallo Grenache Rose care sa se potriveasca perfect cu temperaturile de vara. Ritmul nebun al serii a fost mentinut de trupa Power Station, al carei solist este Claudiu Mirea, fost concurent la Vocea Romaniei in echipa lui Horia Brenciu si fost participant la selectia nationala Eurovision 2013.

St. Petersburg - Gallo Nights189_oPetrecerile Wine Nights in Sankt Petersburg vor continua si saptamana aceasta. Astfel, pe 11 iulie, spargem din nou rutina de joi cu o alta selectie de spumante Freixenet. Carta Nevada Semi Seco, Cordon Negro Brut, Cordon Rosado Seco si Cordon Rosado Brut vor fi disponibile atat la sticla, cat si la pahar.

Publicitate

Atmosfera de pe ringul de dans va deveni de data aceasta responsabilitatea trupei Publika, recunoscuta pentru reprezentatiile live incendiare. Trupa a fost infiintata in 2008, cand s-a nascut aproape instantaneu dintr-o potrivire muzicala iesita din comun si o comunicare exceptionala.

Sankt Petersburg Pub este unul dintre cele mai cunoscute pub-uri bucurestene situat chiar in Centrul Vechi. Mizand pe specificul rusesc, localul garanteaza o atmosfera vesela, calduroasa si multa voie buna, petreceri saptamanale cu diferite tematice si concerte live.

Foto: Grabazei Photography