FRW – floraria cu vinuri, premiera pentru Bucuresti

Luna februarie aduce in peisajul magazinelor de vinuri din Bucuresti un concept inedit: Fine Romanian Wines, magazin de vinuri deschis in incinta unei florarii. Fine Romanian Wines, magazin dedicat exclusiv vinurilor premium romanesti, va functiona in aceeasi locatie cu floraria Living Colours/Floraria Olandeza (str. Ramuri Tei nr. 8, Sectorul 2, Bucuresti).

Publicitate
Vinarte

Clientela Florariei Olandeze este formata in proportie foarte mare din rezidenti straini in Bucuresti, clientela care, de foarte multe ori, in afara de produse specifice florariei, au solicitat vinuri romanesti care sa intregeasca un cadou potrivit pentru ocazii”, precizeaza Aurelian Statache, managerul FRW.

Pe langa vinuri romanesti premium, FWR mai comercializeaza si tigari de foi/trabucuri, obiecte de ceramica romaneasca, accesorii pentru pastrarea/servirea vinurilor, tablouri si aranjamente ornamentale cu tema vitivinicola. Potrivit reprezentantilor FWR, magazinul de vinuri mai propune clientilor sai si o gama de obiecte personalizate sau dedicate exclusiv, precum si produse de panificatie premium oferite in baza colaborarii cu reteaua „La Painerie”. De asemenea, FRW are in proiect dezvoltarea unui sistem de livrare door-to-door in baza semnarii unor contracte tip „abonament”, care vor presupune livrarea periodica a anumitor produse, in baza unei intelegeri anterioare.

Publicitate

Floraria Olandeza „Living Colours” are ca partener pe Irene Van Der Geest, master florist si trend-setter in Olanda in materie de aranjamente florale si arta ornamentala florala.

Fine Romanian Wines/Vinuri Bune Romanesti
str. Ramuri Tei nr. 8, Sectorul 2, Bucuresti
http://florariaolandeza.ro

2 thoughts on “FRW – floraria cu vinuri, premiera pentru Bucuresti

Comments are closed.