FSR reprezentata la adunarea generala a Asociatiei Mondiale a Somelierilor

In perioada 1-3 iulie, Sergiu Nedelea, va reprezenta Federatia Somelierilor din Romania, la adunarea generala a Asociatiei Mondiale a Somelierilor (WSA), eveniment ce va avea loc la hotelul „Rome Cavalieri” din Roma.

Publicitate

Potrivit lui Sergiu Nedelea, presedintele FSR, este pentru prima data in istoria somelariei romanesti, cand tara noastra este invitata sa participe la lucrarile prestigioasei organizatii, in vederea construirii unei strategii comune de promovare a valorilor reprezentative pentru cultura vinului si ale profesiei de somelier.

Programul primei zile include evenimentul “Giornata del Sommelier” (Ziua Somelierului), urmat de concertul compozitorului Mimmo Locasciullo si de un dineu oferit la Restaurantul “Il Giardino Degli Uliveti” din Hotelul „Rome Cavalieri”. In cea de-a doua zi vor avea loc lucrarile adunarii generale a WSA si un banchet oferit la restaurantul “La Pergola” – trei stele Michelin.

Publicitate
Oprisor

WSA este una dintre organizatiile reprezentative ale culturii vinului la nivel mondial, intre membrii sai figurand asociatii de profil din tari precum Italia, Germania, SUA, Spania, Marea Britanie, Rusia etc.

One thought on “FSR reprezentata la adunarea generala a Asociatiei Mondiale a Somelierilor

  1. La Pergola… in jurul a minim 250 eur persoana un pranz , cu o priveliste impresionanta … ROMA, de vinuri nu mai discutam bani sa ai…:)

Comments are closed.