Fusion Not Confusion la restaurantul The Harbour, 27 iunie

Restaurantul The Harbour continua seria evenimentelor dedicate gastronomiei internationale cu seara Fusion Not Confusion – Cusine Reinvented. Astfel, in seara de 27 iunie, de la ora 20.00, Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest, va povesti despre Fusion Cusine si despre cum aceasta imbina traditiile culinare a doua sau mai multe natiuni, pentru a crea preparate inovatoare si interesante.

Publicitate
Velvet

Clientii The Harbour vor avea parte de un meniu fusion special pregatit de chef Henrik Sebok, format din: Cinnamon&Herbs Cured King Salmon, Crystalline, la 23,5 lei, Chicken Supreme Sous Vide, la 28,5 lei, Surf&Turf My Way, la 35,5 lei si un desert Chocoberry, la 22,5 lei.

La aceste preparate vor fi oferite spre degustare vinuri de la Crama Oprisor: La Cetate Chardonay si La Cetate Merlot. Despre aceasta asociere va vorbi maestrul de ceremonii al serii, Cezar Ioan, publisher Vinul.Ro.

Publicitate
Velvet

Participarea se face pe baza rezervarii in prealabil la numerele de telefon 021- 319 72 57; 0724 388 686. www.harbour.ro

Evenimentul este sustinut de revista Horeca România si Vinul.ro, in parteneriat cu Floating Buffet.