Gama de vinuri dedicata Principesei Margareta – galerie foto

Domeniul Coroanei Segarcea a lansat la sfarsitul acestei saptamani, la Carol Parc Hotel din Bucuresti, o gama de vinuri dedicata Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei.

Publicitate
Oprisor

La evenimentul de lansare a gamei de vinuri „Principesa Margareta”, alaturi de Principesa Mostenitoare si Principele Radu, am mai participat proprietarii Domeniului Coroanei Segarcea, Cornelia si Mihai Anghel, dar si reprezentanti mass-media, ai mediului de afaceri, apropiati ai producatorului de vinuri si ai Familiei Regale.

Vinurile ce poarta numele „Principesei Margareta” au fost realizate de catre consultantul in vinificatie al Domeniului Coroanei Segarcea, Ghislaine Guiraud, unul dintre cei mai reputati enologi francezi. Vinul alb este un cupaj inedit, proaspat si elegant de Chardonnay, Pinot Gris si Viognier, baricat in baricuri de stejar si de salcam. Varianta rosie a vinului „Principesa Margareta” este o noutate pentru piata autohtona, fiind primul vin romanesc realizat 100% din soiul Marselan, plantat la Segarcea in 2007.

Publicitate
Siel

Anul trecut, Domeniul Coroanei Segarcea a primit din partea Majestatii Sale Regele Mihai I titlul de furnizor al Casei regale. Podgoria si centrul de vinificatie Domeniul Coroanei Segarcea fac parte dintre cele 12 centre de excelenta infiintate de Regele Carol I in 1884, centre care au avut o importanta deosebita in dezvoltarea agriculturii romanesti.