Găsești mai ușor restaurante recomandate la tine din zonă. De pe mobil. Pe CityBest.Ro

Colegii de la CityBest.Ro au lansat astăzi o versiune modernizată pentru mobil și tabletă a site-ului, care folosește geolocația pentru a facilita găsirea restaurantelor recomandate de evaluatorii site-ului, din zona în care se află utilizatorul interesat. Mecansimul de funcționare este foarte simplu: utilizatorii trebuie doar să permită accesul site-ului la coordonatele geografice în care se află, bifând căsuța respectivă de pe mobil sau tabletă. Apoi, la următorul click pe butonul de căutare, se afișează lista restaurantelor recomandate din apropiere. Nu este necesară descărcarea vreunei aplicații, acest serviciu funcționează direct de pe site-ul www.citybest.ro

Publicitate
Vinarte

Noua versiune CityBest.Ro afișează rapid restaurantele, ordonate în funcție de punctajele obținute. Editorii site-ului acordă note pentru mâncare, atmosferă și servire (nota maximă este 10 pentru fiecare dintre cele 3 categorii, rezultând un punctaj maxim însumat de 30 de puncte pentru o locație), fiecare loc recomandat având specificate și prețurile medii la mâncare și băutură.  Pe lângă acestea, pe site sunt publicate pe site și localuri încă neevaluate de review-erii CityBest.Ro, astfel încât utilizatorii să aibă totuși acces la  listă cât mai completă de posibile opțiuni.

Restaurantele sunt listate pe site în funcție de specificul lor, în 16 mari categorii: românesc, italian, grecesc, franțuzesc, european (altele, de exemplu: german, bulgăresc, rusesc), internațional, Orientul apropiat (libanez, turcesc), indian, chinezesc, japonez, Orientul îndepărtat (altele, de exemplu: thai, vietnamez, coreean), steaks & burgers, pescăresc, fusion, vegetarian, pub & bar.

Publicitate

Potrivit comunicatului dat publicității azi, în momentul de față CityBest.Ro cuprinde circa 150 recomandări de restaurante (prezentări și review-uri) în special din București, dar și câteva din alte orașe mari  și din zone turistice din Brașov și Valea Prahovei, până în Sighișoara și Târgu Mureș, și de pe litoral: Mamaia, Constanța, Năvodari, Neptun.

Pe lângă recomandări, pe site sunt publicate periodic noutăți din domeniu: deschideri recente de localuri,  terase la modă, lansări de meniuri, evenimente gastronomice, topuri realizate în funcție de specific ori de mâncărurile predominante din meniu (Cele mai bune steakhouse-uriLocuri cu cea mai bună pizzaDeserturi bune în București etc.). Alături de acestea, rubrica Wikigastro vine cu articole de educație gastronomică precum Asocierea vinurilor cu mâncarea, Cum sa gătești diferite fructe de mare, Cât trebuie lăsata pe grătar carnea de vită în funcție de principalele grade de coacere și multe altele, iar la rubrica Special Guest poți citi interviuri cu mari chefi din restaurantele bucureștene, cu chefi tineri în curs de afirmare, reprezentanți ai restaurantelor și wine bar-urilor,  producătorilor de vin din țară și chiar de peste hotare.