Gastronomie fusion si vinuri de Oprisor la The Harbour (galerie foto)

In ultima zi de miercuri a lunii iunie, restaurantul The Harbour (Piata Amzei 10-12, Bucuresti) si-a purtat clientii in al treilea periplu din seria de sase evenimente de gastronomie internationala pregatita pentru aceasta vara.

Seara Fusion Not Confusion Cusine Reinvented l-a avut ca invitat special pe Henrik Sebok, Executive Chef la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest, care a gatit si a povestit clientilor despre Fusion Cusine. Cele patru preparate fusion pregatite de acesta pentru The Harbour au fost: Cinnamon&Herbs Cured King Salmon, Crystalline, Chicken Supreme Sous Vide, Surf&Turf My Way si un desert Chocoberry.

Chef Henrik Sebok si-a prezentat echipa formata din cei patru bucatari alaturi de care a gatit pentru The Harbour si a impartasit cateva impresii despre bucataria romaneasca si despre cum ar putea fi aceasta reinterpretata si adaptata secolului XXI.

O alta surpriza a serii a fost degustarea vinurilor de la Crama Oprisor: La Cetate Chardonay si La Cetate Merlot. Cezar Ioan, publisher Vinul.Ro, a vorbit audientei despre vinurile degustate si asocierea acestora cu preparatele servite.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul revistelor Horeca Romania si Vinul.ro, in parteneriat cu Floating Buffet. (Poliana Parichi)