Ghidul Vinul.Ro 2011 se lanseaza la Diverta

Sambata, 11 decembrie, la ora 16.00, la libraria Diverta din Baneasa Shopping City (etajul 1), are loc lansarea oficiala a cartii „Ghidul Vinul.Ro 2011”, un instrument informativ menit sa vina atat in ajutorul clientilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte despre vin, dar si al pasionatilor impatimiti de acest domeniu. Pentru ca ne-am obisnuit sa ne rasfatam prietenii, lansarea va fi insotita de o degustare de vinuri oferite de crama Corcova Roy&Damboviceanu si de carnati traditionali de Plescoi, precum si de un moment artistic.

Publicitate
Excursii

„Ghidul Vinul.Ro 2011” poate fi atat un cadou perfect, cat si ajutor de nadejde pentru pasionatii de vinuri. Editorii cartii (Valentin Ceafalau, Liviu Grigorica, Cezar Ioan, Sergiu Nedelea si Radu Rizea) au analizat aproape toata oferta de vinuri romanesti din magazinele de retail, si nu numai, astfel incat, avand acest instrument la indemana, cititorii Ghidului Vinul.Ro 2011 vor fi mai feriti de riscul de a da bani buni pe un produs prost.

Un capitol al cartii a fost dedicat unor materiale informative despre vin, tehnicile de servire ale acestuia si despre aspectele benefice ale vinului asupra sanatatii omului. De asemenea, in ultimul capitol al „Ghidului Vinul.Ro Ro – Cum sa-ti cumperi vinuri fara sa-ti iei plasa” poate fi gasita si lista vinurilor medaliate in cadrul concursului Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2010, dar si un index al celor mai bine punctate vinuri din carte.

Publicitate

Adresa
Baneasa Shopping City
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 42D

One thought on “Ghidul Vinul.Ro 2011 se lanseaza la Diverta

Comments are closed.